Poďakovanie

Na konci mája 2024 som bol vzhľadom na stav varixov dolných končatín príkladne vyšetrený na ambulancii cievnej chirurgie VÚSCH a následne aj operovaný na Klinike cievnej chirurgie VÚSCH. V médiách počúvam veľa nespokojných hlasov so službami v zdravotníctve. Ja by som sa chcel poďakovať za príkladnú starostlivosť a prístup Vašich pracovníkov počas mojej návštevy a hospitalizácie.

Milo ma prekvapil už prístup pracovníčok na informačnom centre vo vstupe do budovy. Vypočuli ma a dostal som jasné a zrozumiteľné inštrukcie, kde sa mám prihlásiť. A nie len to, ústretový prístup a trpezlivé vysvetľovanie a smerovanie ostatných pacientov, informácie o parkovaní boli pre mňa povzbudzujúce nielen počas čakania na vyšetrenie, ale aj počas ďalších mojich návštev. Obdivujem ich trpezlivosť.

Za príkladný prístup p. prednostky MUDr. Zavackej, ku mne ako pacientovi, sa chcem tiež poďakovať. Vysvetlila mi môj zdravotný stav, navrhla riešenie a trpezlivo mi odpovedala na všetky moje otázky a neistoty. Akčne riešila potrebné podmienky na operáciu. Mal som pocit od prvej chvíle, že som pacient, ktorému vedia pomôcť. A prístup ošetrujúceho personálu ambulancie? Bez stresu, bež zbytočných slov mi pomáhali orientovať sa, vysvetľovali čo robiť pred operáciou a dali mi aj praktický návod na domáce ošetrovanie po operácii .

Ďalšie poďakovanie patrí personálu lôžkovej a operačnej časti. Bolo príjemné a upokojujúce v tom mojom strese cítiť ich profesionálny prístup. Ako pacient som bol na prvom mieste. Od lekárov, vrchnej sestry, ošetrujúcich sestričiek až po pani upratovačky a rozvoz stravy.

A strava? Výborná. Taniere ostali vždy bezo zvyšku. Chutilo mi.

Ešte raz ďakujem za príkladnú starostlivosť a za to, že sa u Vás pacient cíti na prvom mieste, že mu pomáhajú.

Ďakujem aj Vám, že všetky Vaše pracoviská pracujú efektívne s cieľom pomáhať pacientovi. Prosím, aj touto cestou, vyjadrite im všetkým moje poďakovanie. Držím Vám prsty pri tejto zodpovednej práci a prajem nech máte vždy len pacientov, ktorí budú u Vás náležite ošetrení a budú takí spokojní ako som bol ja.

Ján Š.

Košice

Leave a reply